Pizza Margarita
Receptet kommer från Jamie Olivers - Fyra årstider i köket.
Pizzadegen med Durumvetemjöl
tomatsås av konserverade hela tomater, basilika och vitlök
mozarellaost, basliika, pinjenötter
kasta den på en förvärmd het plåt 275 grader
6 minuter
ut med den, på med parmaskinka, ruccola, olivolja, parmesanost.
Klar ! och.....god =)
gud så gott det ser ut!
jag är imponerad att DU är så matmedveten - ska försöka komma ihåg att ta med några kilo hem-malt vetemjöl så du får prova.Här är en länk till det ställe där jag köpte min kvarn http://www.getreidemuehlen.de/Getreidemuehlen-Komo/Fidibus-Medium/991460.html (och till modellen). Fungerar suveränt och ger FÄRSKT fullkornsmjöl hela tiden. har malt upp c:a 25 kg säd - och det blir inte sämre av att det blir billigare än vanligt mjöl (om man inte räknar in kvarnpriset - men det är avskrivet på 2 år)
Ser att "chefen" tittat in ;o)
Johnny, du har en väldigt bra källa för tips på bra köttråvaror och alla möjliga andra ekologiska råvaror, på DOA (allmäna husdjur, fisk och fjäder) och även på KMF (miljö)!
Tack för att du har lagt min länk i er blogglista! Min blogg har ju inte så mycket med ekologisk matlagning att göra, men ett och annat recept på god mat slinker ju med ibland, se länkarna:
http://juliannies.blogspot.com/2010/01/evas-frallor.html
http://juliannies.blogspot.com/2009/12/morgonmusli.html
http://juliannies.blogspot.com/2009/05/citronpaj.html