Fråga till er angående smaker

Hej på er !
En sak som jag inte fattar hos folk är att många skiter vad smaken eller färgen på saker igentligen är !

Det behöver inte betyda att det alltid är ifrågasatta färämnen, utan det kan vara spenat, motor eller rödbeta som används, eller att man har användt aprikoskärnor istället för mandel i mandelmassan i semlorna.

Men jag tycker ändå att smaken i smördegen ska  komma från smör istället för smörarom.
eller
att det ska finnas krabba i crabsticks istället för billig fisk med smakförstärkare, färgämnen och aromer.
eller
i en pistageglass så vill jag att smaken och färgen ska komma från pistage istället för spenat och smakaromer.
                                                      



Vad tycker ni?

Spelar det ingen roll vart smakerna och färgerna kommer ifrån så länge som det är gott och ser bra ut?

Och får man verkligen döpa smördegen till smördeg om det inte är smör i ?!

Hejsvejs !

Kommentarer
Postat av: Lina, 17 år och bor i Madrid

jag tar det som är godast- vad det än är i :p om det är fult spelar la ingen roll, ska ju ändå blandas i magen ;)

2010-03-03 @ 14:01:21
URL: http://lindefors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0